Trin 2 - Vipperød

Malthesminde

Malthesminde er oprindeligt opført i 1877 og er siden gennemgribende restaureret, sådan er bygningen i dag fremstår med 4 stk. 1-vær lejligheder og 2 stk 2-vær lejligheder med eget bad og køkken samt en 2-vær lejlighed, der bruges til lektiecafe, fællesspisning, mødested og personalerum. Lejlighederne er mellem 25 og 32 m2.

Malthesminde ligger i stationsbyen Vipperød som er en by med ca. 2500 indbyggere. Byen indeholder udover diverse små og mellemstore virksomheder et pizzeria, en brugs og en Netto.

Der afgår tog mod København (55 min) , Roskilde (25 min) og mod Holbæk (5 min) to gange i timen. Desuden går der busser mod Holbæk, Tølløse og Ringsted.

Vipperød har en tosporet skole med 0-9 klasse. Ved skolen er en idrætshal og boldbaner med flere idrætsforeninger tilknyttet.

Vipperød ligger ca. 4 km. syd for Holbæk med ca. 27.000 indbyggere. I Holbæk er der mange uddannelsesinstitutioner. I Holbæk er der desuden et bredt udvalg af idrætsforeninger og fritidsaktiviteter, der kan tilfredsstille de flestes ønsker og behov.